10/4/08

Un xafarder ens escriu: “Un veí contra els grafits”

Em Marc ens explica un cas molt curiós i vergonyós que demostra l’ineficàcia dels qui ens governen. Ens diu:

“Un comerciant del carrer de la Palla ha iniciat la seva guerra particular contra els grafits. Com a veí del Gòtic admiro la iniciativa d'aquest botiguer que està fart, com tots el veïns, de les pintades que embruten i malmeten les nostres façanes. Una persiana es repinta, però les portes nobles de les finques, portes antigues, amb molta història, val una fortuna poder-les recuperar (ho dic per experiència). Aquest comerciant ha editat de la seva butxaca uns cartells de denúncia i també una mena de compressor per netejar les persianes i posar en evidència la desídia de l'Ajuntament.

Però això no s'acaba posant més diners per netejar les pintades... això s'acaba prevenint, i això vol dir posar vigilància i castigant els que es dediquen a destrossar les façanes, però es veu que el 'bonrollisme' de la regidora no casa amb aquestes polítiques... n'estem farts!!!

A més, ara va hi surten els 'grafits artístics', si pagues perquè te'n facin un, ja no et tornen a pintar... d'això no se'n diu xantatge?. Gràcies. Marc”.