3/8/08

Un xafarder ens escriu: "No puc dormir".

Si alguna cosa li faltava a la Barceloneta i a la seva platja és el qe ens diu en Salvador, un veí desesperat pel soroll nocturn. Ens diu:

"Els veïns de la Barceloneta estem desesperats amb els concerts clandestins que s'organitzen nit rera nit a la platja. És impossible dormir-se i ja hi han persones grans que ho passen malament perquè després els hi afecta durant el dia. És una vergonya el soroll que hi ha i encara ho és més que ningú faci res. La Guàrdia Urbana no fa ni cas de les trucades i estem desesperats".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola a tots,
sóc un vei del carrer banys nous i em trobo que a la finca del costat hi fan festes o posen música a altes hores de la nit.
He trucat a la guàrdia urbana i no venen mai. No només això sino que em diuen que durant la nit no tenen prous efectius i no poden atendre.
Responen... si en mitja hora no hem vingut torna a trucar...hi ha nits que estic esperan tota nit a que vinguin i no venen.
Començo a pensar que a la Guàrdia Urbana se li ha descontrolat la situació desde fa molts anys a Ciutat Vella i que el que volen es que la gent es queixi i els politics se´n adonin de la situació que vivim al centre de la nostra estimada Ciutat Olímpica.
Al cap i a la fi tot és una qüestió política. Més efectius, més neteja, menys putes Nigerianes follant al carrer, mendicitat, sorolls de nit, música fins altes hores...
Tinc dos fills petits hi la gran (4 anys )ja es deu preguntar si tot això està dins de la normalitat.
L´hi hauré d´acabar dient que si.
Jaume