12/5/09

En Joliu ens parla del carrer d'en Roca




L'amic Joliu, que coneix bé el tema, amplia l'informació sobre el carrer d'en Roca, un nova demostració de l'estil del qui governen la ciutat. Estem arreglats...

"El carrer d’en Roca, mil vegades protagonista de les queixes dels seus veïns, està sofrint un nou atac i aquesta vegada amb permís municipal. Per als que no el conegueu val la pena explicar que aquest carrer, que no arriba a tres metres d’ample, sobreviu amb el pecat original de ser la façana del darrera de Les Rambles, el cul de Les Rambles, cosa que comporta que el seu ús comercial sigui nul o destinat a magatzems i sortida d’escombraries.
.
Doncs en aquest ja de per si difícil carrer i en el punt o l’estretor –i per tant, l’arribada de la llum del sol- més es complica per una ziga-zaga que fa el seu recorregut, just allà, en el número 17, han aixecat una planta més! La finca del carrer d’en Roca, 17 és al mateix temps la Rambla, 102, un edifici que actualment es troba en obres.... per fer un nou Hotel imaginem. El conjunt, com tots els edificis amb façana a la Rambla, està protegit, en aquest cas amb Nivell C de protecció que obliga a protegir la façana i la volumetria de l’edifici. Doncs ja ho veieu, s’ho han passat pel forro com va passar al carrer Tres llits i al carrer de Carabassa".

1 comentari:

Anònim ha dit...

Carrer d'en Roca

T'espero a la cantonada
del meu carrer
tan bonic ?,
al meu barri,
que era un barri
i ara és...
no t'ho se dir.

T'espero a la cantonada,
cantonada dels mil grocs,
grocs de pipís
vomitades
escopinades
i mocs

T'espero a la cantonada,
no triguis
que en venen molts,
amb les breguetes baixades
per pixar-se
del meu món