3/6/09

La Barcelona que tenim

Només cal llegir El Periódico (www.elperiodico.com) d’avui per veure la meravellosa Barcelona que tenim gràcies a la permissivitat del nostre flamant Ajuntament. Ens referim a l’article on s’explica que Barcelona (deu voler dir la Guàrdia Urbana) ha posat 824 multes per venda ambulant en tres dies. Si, heu llegit bé, tres dies. Copio, textualment, la relació dels objectes decomissats: “3.995 son latas y bebidas, 6.250 eran artículos de vestir y complementos y 52 bocadillos”.

I com qui no vol la cosa l’article acaba dient: “Al margen de las incautaciones, durante el fin de semana se llevaron a cabo siete detenciones por hurto (dos en la playa), dos por realizar tatuajes, hubo cuatro actas por drogas, siete detenidos por estafa y uso fraudulento de moneda, un arrestado por delito contra la salud pública y otro por apropiación indebida”. Això es diu de passada, com si no fos res.

D’aquí tres o quatre anys deixarem de tenir turisme amb cara i ulls. Només ens quedarà el turisme més tirat que l’haurem de patir els barcelonins, es clar.

4 comentaris:

Tresinores ha dit...

Sento dir-ho, però Barcelona fa pudor a pixum.

Anònim ha dit...

El pixum de l'escòria que l'Ajuntament ha deixat que visqui als carrers de Barcelona i de la colla de pòtols que es pixen pels carrers com una forma de rebeldia més que mostrar als seus amiguets els caps de setmana.

Anònim ha dit...

A bones hores es posen a multar. Quina porqueria de ciutat

Cesc ha dit...

I tant que fa pudor a pixum!