25/10/09

Itziar, plega d’una vegada!

Itziar, ves-te’n cap a casa i deixa de fer el ridícul. Tu creus que algun babau es pot empassar que darrere dels problemes de prostitució del Raval i hi ha campanya mediàtica per afavorir interessos d’empreses amb finalitats especulatives? T’has donat un cop al cap? Te n’adones del que dius? Vols dir que darrere de la degradació del Raval no hi ha una gestió lamentable de mediocres com tu? Em fa l’efecte que això és el que pensen la gran majoria dels veïns del Raval. La prostitució és el tema del que es parla als mitjans, al que cal afegir una inseguretat creixent (un 8% diuen en un sol any!!!), una brutícia als carrers sense precedents, negocis il•legals per tot arreu, drogues...que més li falta al Raval? Al Raval Itziar essencialment li falta una cosa: que la incompetent de la seva regidora, en primera instància, agafi una capsa de cartró, l’ompli amb els 4 estris personals del despatx i marxi cap a casa. Això és el primer que necessita el Raval.

Les declaracions:

http://www.btvnoticies.cat/2009/10/22/la-regidora-de-ciutat-vella-denuncia-interessos-especulatius-contra-el-raval/

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Benvolgut Xafarder,
lamento les declaracions de la regidora. L'argument és inversemblant i ratllaria la peranoia si no entenguéssim que és una desesperada estratègia d'autoexculpació.
Les seves intencions són essencialment bones i la seva patent incomoditat deriva de no comprendre com amb tant bona voluntat es pot arribar a uns resultats tant insatisfactoris.
La lluita contra contra la degradació de Ciutat Vella es fa impossible quan qui et contracta és el botxí i això és el que ella encara no ha entès. Quan li demanes com va tot sempre diu que l'Alcalde l'escolta molt. De tant rebre la mateixa resposta al final crec que he acabat copsant el veritable sentit irònic de la confessió: l'alcalde l'escolta, només l'escolta.
Dit tot això, no t'ofenguis si et dic que trobo molt desagradable el to amb que parles d'ella, com si fos un Zapatero, un Montilla o un Hereu qualsevol. No ho és. Itziar té una qualitat que la diferencia de tots ells: Itziar és bona persona.

Xafarder de la Rambla ha dit...

No parlem de la persona, parlem del càrrec. I com a càrrec està exactament al mateix nivells dels seus companys de partit. Gràcies pel teu comentari.

Anònim ha dit...

Joanoliu, perdona però tu flipes...