3/2/08

La Barceloneta es revolta contra el controvertit Pla dels Ascensors

Amb la celebració d’una pinyata popular un grup nombrós de veïns de la Barcelona es van reunir ahir per reivindicar que l’Ajuntament anul·li el projecte de rehabilitació de la zona.

El problema, i motiu de la controvèrsia, és que per poder instal·lar els ascensors previstos a les finques alguns dels residents haurien d’abandonar les seves vivendes. A sobre, el cost de les obres l’han de finançar els veïns.

Aquest Ajuntament és rei de la creativitat. En comptes d’estar al servei dels ciutadans sembla que busqui la manera de fer-los emprenyar.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No només això, sinó que el que tenia entès és que per no embrutar-se les mans, l'ajuntament no dirà quina finca ha de caure a terra per poder posar els ascensors sinó que vol que els veïns de cada agrupació de 4 finques ens posem d'acord de qui ha de marxar.

Anònim ha dit...

Pues claro, encima no se mojan. No quieren tener sobre su conciencia haber echado del barrio a muchos vecinos.

Anònim ha dit...

Es la mayor vergüenza del Ayuntamiento en su historia en la Barceloneta. Ni con los alcaldes franquistas se había menospreciado tanto al barrio.

Anònim ha dit...

No hi ha ni el més mínim respecte cap a les persones. Som bestiar en mans de quatre ignorants que fan de polític perquè no saben fer res més.