10/2/08

Tot passa a Ciutat Vella?

Aquest matí han detingut tres joves nazis per amenaçar, ara fa més d’un any, a les persones que es trobaven a la sinagoga del carrer del Call. Ara també tenim nazis pel barri.

A vegades dona la sensació que tot passi a Ciutat Vella, oi? És el preu que hem de pagar per ser el centre neuràlgic de Barcelona però...no us cansa veure que tot passa sempre a Ciutat Vella?

3 comentaris:

joliu ha dit...

Dissabte vaig sortir. Tampoc massa, a quats d'una enfilava Rambla Catalunya avall camí de casa al Raval.
A la cantonada amb Aragó em vaig topar amb una imatge oblidada des d'abans dels Jocs: Dues PUTES s'oferien als conductors. El sistema d'oferiment era més aviat passiu però la vestimenta inequívoca i la situació vergonyant.
La conversa sobre l'incident s'em va allargar passat Pl. Catalunya. A l'alçada de Portaferrisa el show de la prostitució era encara més descarat. Allà les noies es posen a caminar al costat dels homes o grups d'homes oferit-se directament verbalment. IMPRESSIONANT.
Per amenitzar l'espectacle un noi ens va oferir amablement unes cerveses.

Algú té temps, tècnica i collons per fer-ne un reportatge gràfic i penjar-lo aquí?

Xafarder de la Rambla ha dit...

És del tot cert el que dius, Joliu. I només s'ofereixen als homes, s'hi tiren a sobre. Imagino que per intentar robar alguna cartera, si no aconsegueixen al client amb els seus encants. Dels llauners més mal ni fer comentari. Porten fins i tot ganxos per obrir les tapes de les boques d'aigua on guarden les llaunes. I ho veu qualsevol. Sense anar més lluny ens van dir que una de les boques utilitzades estava al davant mateix del flamant superhotel "1898". Quin constrast veure al llauner al costat dels adinerats clients.
Aquí es penja tot el que calgui, per descomptat.

Anònim ha dit...

no se que te a veure el que dieu amb el post pero estic amb vosaltres, companys