28/5/08

SuperItziar vol dinamitzar el Raval Sud: no haver tancat el que ja hi havia!

El Raval Sud necessita una dinamització, això és evident. Malauradament SuperItziar sempre arriba cinc minuts tard. Primer ha deixat que el Raval Sud es converteixi en un reducte on pràcticament només hi ha immigració i ara diu que s’ha de dinamitzar la zona. Home, dinamitzada està. Hi ha de tot: indigents, xoriços, grafitteros, skyteboarderos, okupes, penjats, turistes perduts...de tot.

Potser el que vol dir és que cal dinamitzar la zona amb nous eixos comercials, amb vivenda per joves, etc. Aleshores el millor que podia haver fet, ho podien haver fet els seus predecessors socialistes, era no deixar que el Mercat del Carme s’enfonsés. Allà hi havia vida i no va interessar que continués perquè el que llavors es volia era reduir llocs en els mercats. Per cert, encara ningú sap que es farà en aquella zona, i ja porta anys parada. Un cop més, primer espatllem i després correm. Eficàcia al poder.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El mercat del Carme estava molt mort, però és cert que hauria costat menys dinamitzar-lo que no pas tirar-lo a terra, deixar l'espai sense fer res i acabar invertint més diners en aventures com les del Maremagnum, Forum, Moll de la Fusta, etc. que normalment donen de menjar als amics de l'Ajuntament i arruïnen als qui monten el negoci.

Anònim ha dit...

Alguna cosa deuen tenir prevista fer i ni s'atreveixen fins que es calmi el barri