15/9/08

La regidora està sorpresa

Es va quedar de pedra al escoltar al President de l’Associació de Comerciants de la Barceloneta dir que s’organitzarien patrulles per garantir la seguretat de la zona davant les acampades d’indigents i “nòmades” – quin eufemisme – al barri. I SuperItziar en comptes d’agafar i anar cap a la Barceloneta a veure que passa, perquè ella no sap mai res, agafa i comença a parlar amb els mitjans de comunicació i queda per parlar amb els comerciants el dilluns. Un cop més la casa per la finestra.

Però...a veure...no hi ha cap mena de regulació que impedeixi que els indigents i els pocavergonyes dormin pels carrers i embrutin, es pixin, facin el que els hi doni la gana? Perquè si no hi ha normativa ninguna la progressista, que no socialista, regidora ja està fent tard.

Itziar, desperta!

2 comentaris:

joliu ha dit...

És el fracàs de la super-ordenança del civisme.
Encara no havien estat capaços de fer complir les velles ordenances i en van escriure de noves per fer veure que hi fèien alguna cosa, com aquell que pinta sobre el rovell.
Arreglar Ciutat Vella és molt i molt fàcil. Vaja, em semblaria ben extrany que Barcelona tingués l'únic centre històric d'Europa no dignificable.
Itziar, posa't a la feina peti qui peti. No et deixis xafar per els 'interessos' que tenen venut el partit. Mana o plega.

Anònim ha dit...

Joliu, tens tota la raó!