24/7/09

I què esperaven?

Ara resulta que l’Ajuntament està d’acord amb la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra a l’hora de concloure que les baralles nocturnes que es produeixen al voltant dels “colmados” que obren 24 hores són producte, precisament, d’aquesta obertura indiscriminada dels establiments. Que talentosos que són, un cop més...

Què esperaven que passés? Si vas a una zona nocturna i pel preu d’un “cubata” dins un bar musical al carrer en pots prendre quatre, què creuen que faran els que van de festa? Veure com pirates, està clar.

Aquest Ajuntament es caracteritza per fer sempre passos enrere. Deixen omplir el Macba de skates i llavors volen remodelar la plaça per fer-los fora. Deixen que la gent es pixi per les cantonades i pintin les parets i llavors treuen una ordenança, que per cert ningú fa efectiva, per evitar-ho. I ara li toca el torn als establiments de 24 hores. Què serà el següent?

2 comentaris:

Nicolas ha dit...

I les baralles de la Rambla a altes hores, amb les putes per allà voltant a veure si pesquen una cartera en "aguas revueltas"?

Piti ha dit...

Porten una vena als ulls i... encara que els diguis el què està passant i els donis la sol·lució, passen indiscriminadament!