2/12/09

Decoració de galets, cava i tortells

Tenim un alcalde que vol ser innovador i el que acaba essent és la riota de tothom. Es veu que l’esperit nadalenc li aguditza l’enginy i si l’any passat ja ens va sorprendre amb aquells magnífics avets (que s’escriuen amb “v”, per cert, Ajuntament) ara ens enlluerna, mai millor dit, amb una decoració nadalenca de galets gegants, cava a dojo i tortells sense poltrona. Però la cosa no acaba aquí, que per gustos li passaríem per alt, el millor de tot és que la gran majoria d’aquesta decoració la portem de Còrdova. Si, no és broma. En un moment en que moltes famílies pateixen directament els demolidors efectes de la crisi el senyor Hereu ens convida a cava, tortells i galets virtuals i, a sobre, en comptes de donar feina a empreses barcelonines o, com a mínim, catalanes encarrega el seu caprici a Còrdova. Un crack.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Normalment diria que fas demagogia pero es que és impossible dir-ho en aquest cas. Quin dispendi en moments de necessitat de molta gent, una vergonya.

Marc Vila ha dit...

Més valdria que en comptes de fer galets gegants a preus d'or repartíssin galets dels que es mengen a la gent que ho necessita

La lectora corrent ha dit...

Els galets que he vist jo per Barcelona, tenien una placa al terra, al costat, que deia "Gallina Blanca". He suposat que era qui els havia pagat.