27/10/08

Un xafarder ens escriu: “Incivisme”

En Joan ens explica un nou acte de vandalisme. La víctima ha estat la llibreria de l’Ateneu Barcelonès:

“Així lluïen els vidres de la llibreria de l'Ateneu Barcelonès diumenge al matí. Des que es va decidir obrir una llibreria al carrer de l'Ateneu, tota una declaració de principis per tornar a obrir l'entitat a la ciutat, es va haver de lluitar contra les accions d'incívics i gamberros. Grafits i ratllades han acompanyat la història d'aquest aparador des que va obrir i, en una decisió encertada, es va decidir pintar el vidre de manera permanent per part de la mateixa llibreria per intentar que no es repetissin les bretolades. Quan l'art no pot conviure amb el civisme es converteix en gamberrisme. La visió de diumenge és un bon exemple. Si no ho denunciem, tindrem la ciutat que ens mereixem”

Un fet lamentable que passa a engruixir la llarga llista de bretolades que queden impunes per la total incompetència municipal. Una pena.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

i on esta la policia? perquè quan hi ha més conflictivitat al carrer és quan menys policia hi ha? Això no acabarà mai

Anònim ha dit...

la policia...? l'altre dia, anant per la Rambla, hi havia una colla de hooligans borratxos d'aquests que havien vingut a no-se-quin partit de futbol. Obviament, no paraven de cridar i fer l'ase a nivells insuportables... davant el mateixos nassos de la seu de la Urbana de les Rambles!!!
El soroll era insuportable... i se'm va ocorrer de preguntar-li als urbans si no els podien fer callar. Sorprenentment, l'urbà en qüestió es va ofendre, i em va respondre que si el que jo volia era 'un estat policial' !!!!
Aleshores li vaig preguntar, si jo també podia llavors cridar com a un ase, i , per exemple, pixar al carrer, vomitar, etc. I l'urbà em va dir que jo no, i que si ho feia, en multaria!!!

O sigui, que la urbana està ben ensinistradeta: els turistes, ni tocar-los, que son els que porten la pela als hotels i els pisos-patera per turistes... I els ciutadans: a complir ordenaces i pagar impostos, és clar! Quin xollo que tenen muntat els de l'ajuntament!

Al.lucinant!