15/10/08

Un xafarder ens escriu: "Nou de la Rambla: l'infern"

Un dia que parlem del Conservatori del Liceu, i com llueix, ens arriba un correo d'un veí de Nou de la Rambla que explica que el seu carrer és poc menys que un niu de incivics. Per cert, li donem les gràcies per les seves amables paraules. En "VCT" ens explica:

"Acabo de descobrir ‘El Xafarder de la Rambla’ i us volia felicitar per la tasca que feu. Tot i que una mica ‘quixotesca’, té molt de merit. Jo sóc un veí d’entre tants damnificats de la Rambla, en concret, cantonada Nou de la Rambla (va de retro, Satanàs!).

Sí, sí, en aquesta cantonada s’acumulen els xiringuitos ‘pakis’, un super 24 hores, ‘lateros’, prostitució, droga, a més, és clar, de tota la fauna ‘incívica’ habitual: comiats de solters, borratxos low-cost, etc. Ni normatives, ni ordenances, ni res de res. Aquí tothom fa el que vol… I a només 10 metres de la Urbana!!!

Estic fart d’anar a l’Ajuntament i a la Urbana a posar denúncies, i que no facin res. Bé, no és que no facin res… és que cada any obren més locals infumables… d’aquest que després diuen que cal tancar (I que mai no tanquen).En fi, no sé si ens arribarán a fer cas, perquè aquí hi ha molts interessos inconfesables.

Però almenys fem soroll. I sobretot: no votem-los mai més. Fora del districte aquesta tribu!

I de nou: endavant I felicitats!"

Gràcies a tu pel teu correu i ànims, amic.