7/3/08

Itziar la visionària

La flamant regidora socialista, encara que ella vagi per la vida d’independent, ha declarat a El Periódico que el problema dels indigents no es soluciona amb més Guàrdia Urbana per, acte seguit, fer una nova exhibició de talent alliçonant-nos del perquè succeeix aquest fenomen als nostres carrers. Com si ens importés molt el perquè. ..

Finalment, acaba dient que amb l’ajuda dels veïns vol dinamitzar espais públics per l’activitat ciutadana i, concretament, començarà per habilitar dos locals del Patronat de la Vivenda de la zona de Vicenç Martorell, un dels llocs on hi ha més habitants del carrer. Quina barra!

Senyora Regidora: la cosa no és ficar a la gent a locals, que per cert són seus, perquè no tinguin que conviure amb els indigents, el que ha de fer és aplicar la normativa i fer-los fora demà mateix. Que cony és això de que la gent no pugui passar pels carrers per por de trobar-se amb indigents, tot i que no potser no són perillosos? Si ja no pots passar per la pudor que fan i perquè la gran majoria van tot el dia torrats! I aquestes són les solucions de la delegada del partit que diumenge vol seguir governant les espanyes? Estem arreglats! Senyora Itziar, vostè està a punt d’aconseguir un impossible: superar l’incompetència dels seus predecessors. I miri que és difícil.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi el que em fot més és que encara tingui la barra de dir-ne 'nomadisme urbà'! quins col*ons!

Mireia

Anònim ha dit...

Nomadisme urbà és el que farà ella després de les properes eleccions muncipals, quan li etzibin una patada al cul

Anònim ha dit...

Que se li foti un indigent a dormir a la porta de casa seva i veurà com la sensibilitat se li posa a flor de pell. Però ella no pateix aquests temes perquè segur que, com tots els socialistes, viu de Diagonal amunt. I els garrulets a votar-los amb el rollo de les esquerres. Que els sociates no són d'esquerres borregos !!!

Anònim ha dit...

Aquest Districte no està de sort. Fins i tot varem tenir de regidor en Clos, el doble de Floquet de Neu. Se'ls distingia perquè el del zoo era més intel·ligent

Anònim ha dit...

Itziar la visionaria i La Dulce Neus, les dues dones de moda en els darrers vint anys

Anònim ha dit...

jajaja Itziar La Magnífica jajaja

Anònim ha dit...

l'Itziar no ha patit ni patirà mai als indigents perquè viu en una zona de privilegi, com la majoria de polítics. Si els patís veurieu com mouria fitxa.