12/3/08

La remodelació de la Via Laietana

Prepareu-vos que tindrem sarau per mesos. La regidora Itziar ha decidit començar a treballar en el tema de la remodelació de la Via Laietana, una obra que vol tenir finalitzada en el decurs d’aquest mandat i per la que vol comptar amb l’opinió de tots els agents implicats.

Parla de reducció de carrils i d’ampliació de voreres, d’entrada. Caldria, però, que també considerés altres aspectes com que és una de les vies amb més pas de vehicles turístics, començant pel busos turístics i seguint pels autocars de les agències de viatges, que és la única via per la que pots accedir a la Ronda i a la zona de la Barceloneta des del centre (el Paral·lel és de pujada i La Rambla està col·lapsada) i que els diferents agents li demanaran mesures contra la contaminació, que vols dir reduir el transit i posar arbres. Quasi res.

Us imagineu a la regidora dirigint el procés? Ni comentari.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja tremolo. Per anar de plaça Catalunya a la Barceloneta, a fer una paelleta, caldrà agafar un helicòpter.

Anònim ha dit...

És impensable que trobin una salutació raonable a la nova Via Laietana perquè aquesta ciutat, va neixer de forma desordenada i no té ben resolts els grans eixos per travessar-la.

Anònim ha dit...

doncs mireu...
...jo crec que prima més la connexió transversal entre els dos costats de casc Antic que no la circul.lació rodada.
La via Laietana és un dels carrers amb més arquitectures singulars i volumetries espectaculars...
No es mereix que sigui propietat del cotxe.
Ha de tenir una vocació molt més peatonal (segons el meu criteri) fins i tot totalment peatonal exceptuant el transport públic...
Els canvis SEMPRE per desgràcia porten polèmica...però anys després de que es faci...ens costarà a tots recordar en positiu l'estat actual d'aquest carrer magnífic...
encara que haguem d'anar en helicòpter a fer una paella...que us asseguro...que no serà necessari