17/1/08

Un xafarder ens escriu: “Dormilega”



En Jordi, un xafarder indignat, ens escriu per explicar-nos una experiència personal amb un d’aquests borratxos, ja sigui indigent ja sigui pòtol en general, que es pensa que pot dormir on li doni la gana. Malauradament aquest és un cas més que freqüent al nostre Districte. No cal dir que ningú fa res al respecte.

En Jordi ens diu:

“Dimarts, nou del vespre, Ciutat Vella, Barcelona. Si vius en un carrer estret no fa cap gràcia trobar-te de camí a casa un home (o dona, no ho sé) estirat sobre un matalàs pollós. Si el personatge a més a més t'ensenya el cul, a sobre se't treuen les ganes de sopar.

Alguns direu que no puc culpar a les autoritats municipals de les actituds d’individus particulars, però no hi estic d’acord. El dia que he vist això portava una càmera a sobre i he pogut fer una foto, però d’escenes similars o pitjors n’he vist moltes. Si a Barcelona passen coses que no he vist en altres ciutats és que alguna cosa està passant. Si a Ciutat Vella passen coses que no he vist en altres barris possiblement cal que algú es replantegi la seva feina. Hi ha alguna cosa que a Barcelona no s’ha fet bé i ho estem pagant nosaltres. (Els duros que va costar la borratxera de l'individu en qüestió no els he cobrat pas jo).


Jordi, un xafarder”

Estem amb tu, Jordi.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja t'hi cagues.

Anònim ha dit...

Jo vaig tenir un indigent vivint a la porta de casa meva més de sis mesos. Vaig avisar més de deu cops a la Guàrdia Urbana i encara riuen.

Anònim ha dit...

quin fàstic

Anònim ha dit...

No se perquè serveixen els nostres polítics. Si no són capaços de netejar la ciutat d'aquestes escombraries humanes, que podem esperar d'ell. Com dieu en el post, això no es veu enlloc del mon.

Anònim ha dit...

És realment asqueròs trobar-te aquesta gentusa a la porta de casa teva, sense poder fer res. L'Ajuntament no té vergonya de permetre això.

Anònim ha dit...

quin fàstic, allí amb aquest cul fastigós