16/1/08

Una xafardera ens escriu: “L’estat del carrer Corders”


Una xafardera ens escriu per explicar-nos un fet que hauria de ser sorprenent, però que cada vegada ho és menys, per desgràcia. La Marta ens explica el següent:

"Fa poc llegia a la premsa el desastre i la vergonya de com estan les voreres del passeig de Gràcia, en concret per unes obres que s'hi havien fet i que s'havien tapat amb terra sense restituir-hi el paviment original, les rajoles d'en Gaudí (sense parlar ja de les que s'arrenquen com a souvenir!). Si el passeig de Gràcia està com està, com han d'estar els carrers de Ciutat Vella? Els veïns del carrer Corders hem hagut d'aguantar durant més de dos mesos aquest sot obert, tapat amb unes planxes de ferro posades de qualsevol manera, que cada vegada que hi passava una moto, cotxe, o fins i tot un vianant, feien un rebombori tan impressionant que semblava que se'ns ensorrava el barri, a part del perill que suposava que algú s'hi entrebanqués. Ara, tapat amb terra... fins quan? I, a més, per unes obres que van durar només un dia i en un punt que han obert més de tres vegades en un any! Potser que els senyors del Districte s'ho facin mirar! això sí, molt bones paraules de la senyora regidora, perquè de moment només hi ha bones paraules, però aquí tot continua igual!. Salutacions. Marta"

2 comentaris:

Anònim ha dit...

De casos com aquest n'hi han un munt. És habitual que per una banda es facin grans obres i per l'altre no hi hagi cap manteniment del que s'ha fet.

Anònim ha dit...

El manteniment dels barris de Barcelona es zero. L'Ajuntament, en molts casos, es refïa de l0iniciativa dels propis veïns, que molts cops arreglen coses que veuen.